Plusklas voor volwassenen

Waarom zijn er alleen plusklassen voor kinderen?! Hebben hoogbegaafde volwassenen niet net zo goed behoefte aan contact met peers, leuke uitdagingen en ontwikkeling van zelfkennis? Uit deze vragen en een groot enthousiasme is onze plusklas voor volwassenen ontstaan.

 

Voor wie?

Voor volwassenen (21+) die zichzelf herkennen als hoogbegaafd en graag in groepsverband op een leuke manier uitdagingen aan willen gaan.

 

Waarom?

Om te ervaren dat hoogbegaafdheid (ook) leuk is, je te spiegelen aan anderen en jezelf een stukje beter te leren kennen in je eigen hoogbegaafdheid.

 

Wat?

In een drietal middagen gaan we met cognitief uitdagende werkvormen, gesprekken en creatieve opdrachten aan de slag. Op een interactieve, leuke manier en met lekker tempo, in een groep met andere hoogbegaafde volwassenen. We bespreken de werkvormen na, zodat je meer over jezelf leert en hoe jij uitdagingen aangaat. Als het goed is ga je vol energie weer naar huis!

 

Wanneer?

Drie vrijdagmiddagen van 13.00 tot 16.30 uur (uitloop voor vragen tot 17.00 uur)

Data:

  • 11 februari 2022
  • 11 maart 2022
  • 25 maart 2022

 

Waar?

De training vindt plaats in onze praktijk te Peppelkade 46, Houten. Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Maximaal 8 deelnemers. Vanzelfsprekend behoudens corona maatregelen.

De kosten bedragen €250,- incl BTW. Aanmeldingen en vragen kunnen gemaild worden naar administratie@praktijkdeblik.nl